Tots els pobles

Perfil de la Companyia

Inici>Sobre Nosaltres>Perfil de la Companyia

Suzhou Walter Flow Control Equipment Co., Ltd. és una empresa professional especialitzada en fluids industrials. Fem, i sempre ho farem, les nostres relacions comercials durant molt de temps amb tecnologia avançada, excel·lent qualitat i bon servei.
WALTER és un disseny d'escenografia, desenvolupament, producció de diversos tipus de vàlvules i produeix principalment tot tipus d'hòsties, tipus de brida, segell dur, vàlvula de segell suau, vàlvula de papallona, ​​vàlvula de retenció, vàlvula de globus, colador, vàlvula de control hidràulic i foc. Hidrants com ara productes àmpliament utilitzats en enginyeria de subministrament d'aigua i drenatge, tractament d'aigües residuals, tractament d'aigües residuals, construcció, petroli, fabricació de paper, tèxtil, metal·lúrgia, mines, indústria química i el 98% dels productes s'exporten a l'estranger. Els clients són de més de 40 països.
Els productes de Walter són segons el disseny. a DIN, BS, ANSI, AWWA, EN, ISO, AS, estàndards API i productes rellevants es poden proporcionar amb l'aprovació FM, llistat UL, certificats CE.
Filosofia de l'empresa
Processar cada consulta de manera eficient
Tractant seriosament cada comanda
Atendre cada client amb consideració
Trieu-nos, obteniu èxits